Facebook Hesap Kapatma veya Silme Nasıl Yapılır?
Genel

Facebook Hesap Kapatma veya Silme Nasıl Yapılır?

Facebook Hesap Kapatma veya Silme Nasıl Yapılır?
Genel

Facebook Hesap Kapatma veya Silme Nasıl Yapılır?

Kalıcı facebook hesap silme işlemini tüm detaylarıyla bu yazımızda bulabilirsiniz.

Facebook Hesap Silme İşlemi Öncesi Bilmeniz Gerekenler
Facebook’ta bulunan hesabınızı silme işleminden sonra hiçbir şekilde geri açılmamaktadır ayrıca hesabınıza bağlı olan sayfaların ve gruplarında hesabınızın silinmesiyle birlikte tamamen silineceğini bilmeniz gerekir.

Facebook üzerinde yaptığınız bazı aktiviteler hesabınızda tutulmadığı için arkadaşlarınıza gönderdiğiniz mesajlar vb. aktiviteler kayıtlı olarak sistemde kalabilmektedir.

Facebook hesabınızı sildiğinizde facebook arama sayfasında profiliniz hiçbir şekilde görünmeyecektir.

Not: Hesabınızı sildikten sonra ancak 14 günün sonunda eğer facebook hesabınızda herhangi bir işlem yapmazsanız hesabınızın tamamen silindiğini göreceksiniz.

Facebook Hesabımı Kalıcı Olarak Silme İşleminden Önce  

Facebook silme işleminden önce uygulama ayarlarını açıp işaretli olan tüm uygulamaların işaretlerini yan tarafta bulunan ‘’x’’ ile kaldırmanız gerekir. Bunun sebebi facebook ile bağlantılı uygulamaları kullandığınızda hesabınızda hareketlilik olmasından dolayı silme işleminin iptal olmasına neden olmasıdır.

Facebook Uygulama ayarları için aşağıdaki bağlantıya tıklayın

https://www.facebook.com/settings?tab=applications

Uygulamaları facebook hesabınızdan kaldırdıktan sonra facebook hesabınızı kalıcı olarak silme işlemine geçebilirsiniz.

Facebook Hesap Silme Linki

https://www.facebook.com/help/delete_account

Bağlantıya tıkladığınızda hesabınızı sildikten sonra şifrenizi ve güvenlik kodunu girmeniz gerekmektedir.

Tekrar hatırlatmak gerekirse;

Facebook hesap silme işlemi sonrasında 2 hafta boyunca hesabınıza hiçbir şekilde giriş yapmamanız gerekmektedir. Hesabınıza giriş yaptığınız durumda hesap silme işlemini tekrar uygulamanız gerekecektir.

Yorum Yaz